Fie Belder Toernooi met BBQ, zaterdag 3 juni

Geplaatst op 17 mei 2023 door Frans Walvis

Vandaag (2 juni 2023) staat de teller op 33 doubletten en dat met nog minder dan één dag te gaan voor de toernooiopening. Het Fie Belder Toernooi verwacht u allen. De weersverwachting voor komende zaterdag is goed! De banen liggen er weer uitstekend bij.

De deelnemers kunnen bij inschrijving aangeven of ze ook mee willen doen met de barbecue, bestaande uit salades, vlees, brood, sauzen etc. De BBQ gaat om 12.00 uur aan. Petanque spelen en eten gaan bijna hand in hand.

De wedstrijdtafel is vanaf 09.40 open. De toernooi opening is om 10.30 uur door de wedstrijdleider, Erik Vorstenbosch, en scheidsrechter, Frans Walvis.


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met *. E-mailadres wordt niet getoond.