50FIT lessenreeks afgerond

Geplaatst op 30 april 2023 door Frans Walvis

Maandagavond 24 april is de eerste 50FIT lessenreeks van zes (6) petanque lessen in 2023 afgerond. De lessen reeks, onder leiding van Henk Lacourt als instructeur / docent, is een groot succes geworden. Alle zes (6) deelnemers zijn inmiddels lid geworden.

De volgende twee (2) lessenreeks zijn inmiddels gepland. Ze zullen starten op maandagavond 11 september a.s. en vrijdagmiddag 15 september a.s. De eerste inschrijvingen voor deze petanque lessen staan al genoteerd. Je kunt je inschrijven via: SportaanbiederWebsite voor het totale beweegaanbod van Alphen aan den Rijn. (alphenvitaal.nl)


1 reactie:

 1. Vanmiddag mij opgegeven voor de lessen die 11 september in de avond starten via Alphen Vitaal

  Ik heb mij volgens mij twee keer opgegeven, was niet de bedoeling
  Sorry daarvoor

  Met vriendelijke groet

  Rita van Iperen

  Reactie van Rita van Iperen op zondag, 23 juli 2023 om 18:42

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met *. E-mailadres wordt niet getoond.