Verenigingendag Ridderhof

Geplaatst op 28 september 2019 door Tineke Walvis

Op zaterdag 7 september jl. werd er een verenigingendag op de Ridderhof georganiseerd.

Ledenaanwas is voor elke club belangrijk, dus ook voor Les Pointeurs.

Op 11 uur waren Frans, Gerard en Tineke aanwezig om e.e.a. klaar te zetten. Deze keer geen baantje om te gooien, wat toch slechts heel beperkt mogelijk was vorig jaar, maar een mooie foto reportage op de grote televisie geprojecteerd.

Gerard heeft deze tv kunnen bemachtigen en Frans heeft van de foto’s van Tjerk, die op de website staan onder de kop Fie Belder, een doorlopende diapresentatie gemaakt. Deze presentatie geeft een heel mooi beeld van onze locatie. Het is ons al een paar keer opgevallen, dat heel veel Alphenaren geen idee hebben van het feit, dat er überhaupt een jeu de boules club in Alphen is. Waar dat dan zou zijn, is voor sommigen helemaal een raadsel.

Tussen 12.00 en 14.00 uur hebben Frans en Tineke voorbijgangers aangesproken en promotiemateriaal meegegeven en tussen 14.00 en 16.00 uur hebben Peter en Ad het stokje van ons overgenomen.

Hopelijk komt er zondag as. tijdens de open dag een aantal van deze mensen bij ons langs voor een nadere kennismaking.

Tineke


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met *. E-mailadres wordt niet getoond.