Winter Competitie Doubletten

Geplaatst op 7 januari 2016 door admin

De Winter Competitie Doubletten oftewel WCD welke gehouden zijn in de maanden oktober, november en december 2015 zijn weer ten einde. Het gaat wat ver om van alle LP teams hier de uitslagen te vermelden. Op de afdelingssite: www.njbb09.nl zijn van alle verenigingsteams de einduitslagen te lezen en zo kunt u ook zien wat uw concurrenten gedaan hebben ten opzichte van uw eigen prestatie. Wat ik u wel kan vertellen is dat van de 16 teams (7 op de zaterdag en 9 op de zondag) er maar 1 team is gedegradeerd, er twee teams in de prijzen zijn gevallen en de overig teams keurig in de middenmoot dan wel boven de degradatie streep zijn geëindigd. Derhalve dus weer een prima prestatie van onze leden!

 

Een tweede plaats in de eerste klasse. Wim Verboom en Jan van Leijden die voortijdig weg moest.

Tweede plaats in de eerste klasse. Wim Verboom en Jan van Leijden waarvan laatsgenoemde helaas voortijdig weg moest.

_IMG

Eerste plaats in de derde klasse. Gerard Koreman met invalster Gerie Vonk voor Serdo Verbanac.


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met *. E-mailadres wordt niet getoond.