Clubkampioenschap triplette 2015

Geplaatst op 1 november 2015 door admin

Zaterdag 31 oktober is er weer gestreden om het clubkampioenschap triplette. Er hadden 11 teams ingeschreven. Rond 10.00 uur was de kantine al aardig volgelopen met spelers die zich, voordat de strijd begon, tegoed konden doen aan een kopje koffie met een lekkere plak cake erbij geserveerd. Erik Vorstenbosch, die als wedstrijdleider de dag weer voortreffelijk leidde, had de teams, na loting,  in twee poules verdeeld. Na een sportieve strijd werd de finale uiteindelijk gespeeld tussen de twee teams die als eerste in hun poule geëindigd waren. De teams bestonden uit Norman de Wever, André Woertman en John Jansen aan de ene kant en Erik Vorstenbosch, Gerrie de Heij en Cees de Heij aan de andere kant. Mede omdat er na afloop voor iedereen een kleine attentie in het vooruitzicht werd gesteld hadden we een finale met veel publiek!! Het zou een zeer spannende finale worden met kans op de titel voor beide teams. Het team dat vorig jaar de titel voor zich opeiste kon uiteindelijk dit kunststukje herhalen en zodoende hun titel prolongeren. Een bijzondere prestatie die niet iedereen gegeven is. Dank aan allen die deze dag tot een gezellige en vooral sportieve dag hebben gemaakt.

Cees, Gerrie en Erik clupkampioen triplette 2015

Cees de Heij, Gerrie de Heij en Erik Vorstenbosch clubkampioen triplette 2015

Volledige uitslag

Foto impressie


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met *. E-mailadres wordt niet getoond.